Työvoimaa
apteekeille

Farmastic Oy on toimittanut luotettavasti vuodesta 2014 lähtien toimivimmat lääkkeet apteekkien akuutteihin ja pitkäaikaisiin työntekijätarpeisiin ympäri Suomen motivoituneen apteekkialan henkilöstön muodossa henkilöstövuokrausperiaatteella. Tarjoamme myös konsultointipalveluita apteekkitoiminnan kehittämiseen.

Miksi Farmastic?

Miksi Farmastic?

Farmastic Oy on kasvanut vuosi vuodelta vahvistaen markkina-asemaansa luotettavana apteekkialan henkilöstöpalveluiden tuottajana. Vahvuuksiamme ovat positiivinen vire ja näkyvyys sekä laadukas, ammattitaitoinen henkilöstö.

Haluamme olla kumppanisi kannattavassa liiketoiminnassa, jonka perustana ovat vahvat sisäiset prosessit sekä toimivat suhteet yhteystyökumppaneihin.

Tilauksia varten uutena asiakkaana voimme luoda tunnukset teille yhteydenottolomakkeen kautta.

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut

Farmastic Oy tarjoaa osaavaa apteekin kulloiseenkin henkilöstötarpeeseen sopivaa työvoimaa henkilöstövuokrausperiaatteella, jolla sesonki-, kausi-sekä oman henkilöstön määrävaihtelut saadaan stabiloitua laadukkaan asiakaspalvelun ja toimitusvarmuuden takaamiseksi. Apteekin tarvitseman tilapäisen tai pidempikestoisenhenkilöstön tarve toteutetaan tuntiperusteisella henkilöstövuokrauksella. Henkilöstövuokrauksen ohella tarjoamme rekrytointipalveluita, joissa etsimme parhaan mahdollisen tekijän apteekille suoraan työsuhteeseen.

Konsultointi

Konsultointi

Konsultointipalveluiden tarkoituksena on kehittää ja parantaa apteekin liiketoimintoja sekä kannattavuutta. Tilannetta voidaan tarkastella kokonaisvaltaisemmin tai jakaa osiin kattamalla esimerkiksi vain asiakaspalvelun laadun parantaminen. Konsultoinnissa tarjotaan kartoituksemme pohjalta malleja, ideoita, suunnitelmia ja konkreettisia toteutuksia positiivisten muutosten saavuttamiseksi esimerkiksi tehokkaammassa työvuorosuunnittelussa, ajankäytössä, käytäntöjen sekä prosessien muuttamisessa. Muutosten vieminen vaatii yleensä johdollisia toimia ja johtamista. Konsultoinnin tarkoitus on paitsi parantaa apteekin kannattavuutta myös lisätä työhyvinvointia, jonka ilmentymiä ovat tehokkuus ja laadukkaampi asiakaspalvelu. Konsultointi voi olla myös katsaus kauemmas liiketoimintojen tulevaisuuteen jo suuremmat muutokset kokeneessa sekä kaikilta osin toimivassa apteekissa ideoinnin ja laadun tarkkailun muodossa.

Tuote-esittelyt

Tuote-esittelyt

Tuote - esittelijöillämme autamme myynnin edistämistä ja siihen sovimme erikseen asiakkaiden kanssa räätälöidysti sopivimmat työntekijät. Jokainen myynnin edistämistapahtuma tai projekti vaatii kartoituksen sekä suunnitelman. Tuotteet voivat olla apteekkien hyllyillä olevia tuotteita, apteekissa käytössä olevia ohjelmistoja tai jotain muutakin apteekkiympäristössä myytävää palvelua. Kattavasta työntekijäverkostosta lähdemme esittelemään sopivimpia työntekijöitä juuri Teidän tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan